San Parèy Vodka

San Parèy është një vodkë premium i cilësisë më të mirë.

Lpb products 8

San Parèy Vodka - 0,5l, 0,7l, 1,0l

San Parèy është një vodkë premium i cilësisë më të mirë.

E bërë nga materiale të para të cilësisë më të lartë, vodka ynë e drithërave e filtruar disa herë është kënaqësi e vërtetë. Me shijen e saj të plotë dhe të rrumbullaksuar në mes të notave të lehta të vanilës dhe një erëze natyrore tipike, e balancuar në mes të ëmblës dhe pikantës, ajo shpalos një përfundim të butë dhe të ëmbël.