QVE Grappa

Lpb products 9

QVE Grappa Riserva

Grappa Riserva jonë vjetërohet të paktën 48 muaj në fuçi lisi të Sllavonisë, që rezulton në aromë të butë frutash e cila shpaloset me nota të frutave të plota të kuqe. Rrushi venecian garanton aromë të veçantë dhe rezulton në ngjyrën e fortë e të veçantë të qelibarit.

Në përfundim është e fortë dhe e butë në të njëjtën kohë. Notat e buta e të mprehta e rrumbullaksojnë përvojën e shijes.

Lpb products 10

QVE liker Grappa Chinata

Likeri Grappa Chinata jonë me ngjyrën e tij të errët dhe të plotë, pothuajse të qelibarit, vjetërohet për të paktën tre muaj. Notat e buta të të hidhurës me shijen karakterise të rrënjëve të Kinës dhe një përkujtim i lehtë i grappës në fuçi lisi çojnë në një përfundim të butë dhe të qëndrueshëm.