PYE – Aperitiv i hidhur

Lpb products 7

PYE – Aperitiv i hidhur 0,7l

Pye është një aperitiv i hidhur intensiv dhe me shije frutash. Ngjyra e tij tipike e shkëlqyeshme, intensive, portokalli/e kuqe e rrit shijen e ëmbël dhe të butë me nota të dallueshme të portokallit. Është i pastër dhe i fortë në koktej, por edhe vetë është i shkëlqyeshëm.