Kontakti

Na Kontaktoni

Ne qëndrojmë për qasje të shpejtë dhe të lehtë për klientët tanë. Sipas dhënat e mëposhtme kontaktuese ju mund të arrijnë ekipin tonë në vendet respektive.

Ne shohim përpara për kontakt tuaj.

Për pyetje të përgjithshme, kërkesat sponsorizim dhe kontakt shtyp info@lemar-energy.com.

Lemar Group L.L.C
Dardania Nr. 24
12000 Fushe Kosove
Kosove

Tel: +38649248082
info.kosova@lemar-group.com

Kontakti i drejtpërdrejtë